Pitbull pe teren, mult mai rau in afara lui! Imagini senzationale cu antrenorul Gattuso, in liga a treia italiana | VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Aprilie 2016, 13:07

	Pitbull pe teren, mult mai rau in afara lui! Imagini senzationale cu antrenorul Gattuso, in liga a treia italiana | VIDEO

Citeste si - Un mit spulberat :) Durul Gattuso, pus la respect de Zlatan in vestiar: "L-a luat pe sus si l-a bagat in cosul de gunoi"

Un pitbull in teren, Rino Gattuso, ramane la fel si ca antrenor. Unul dintre cei mai buni mijlocasi defensivi ai ultimelor doua decenii, italianul, fost campion mondial, s-a retras din activitate in 2013, dupa ce a imbracat tricourile Perugiei, ale lui Rangers, Salernitana, AC Milan si FC Sion. 

La 38 de ani, Gennaro Gattuso nu a abandonat insa fotbalul, ci doar si-a schimbat meseria. Acum, Rino este antrenor si o pregateste pe Pisa, echipa din liga a treia italiana.

Gattuso a dat echipamentul de joc pe costum, insa atitudinea i-a ramas aceeasi. Ca antrenor, acesta vrea sa le insufle jucatorilor sai agresivitatea pe care el o arata candva.

Uneori, Gattuso isi mai pierde capul, insa comportamentul sau pare sa aiba efect asupra jucatorilor.

Pisa ocupa in acest moment locul 2 in seria a treia din Serie C, avand sanse de promovare.

Imaginile surprinse sunt de la meciul cu prima clasata, SPAL, castigat de Pisa cu 2-1 in weekend.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies