"O noapte perfecta? Sex si mancare!" Dezvaluiri din autobiografia lui Cassano: cum a ucis-o pe Juventus dupa ce a petrecut pana la 6 dimineata

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Februarie 2016, 13:24
"O noapte perfecta? Sex si mancare!" Dezvaluiri din autobiografia lui Cassano: cum a ucis-o pe Juventus dupa ce a petrecut pana la 6 dimineata

Cassano vorbeste in cartea sa despre dependenta de sex, placerile culinare, dar si despre aventurile nocturne, cu cateva ore inainte de marile meciuri.

"Am facut o gramada de prostii la viata mea, dar nu pot sa spun ca imi pare rau. Am trait asa cum am vrut", s-a confesat Antonio Cassano in autobiografia sa.

Atacantul italian si-a construit o reputatie de baiat rau de-a lungul carierei.

"Am avut o copilarie foarte agitata. Primii 16 ani au fost un dezastru. Poti sa-mi spui rebel, sau nebun, dar acum nu mai pot sa schimb nimic."

Cassano spune, intr-un interviu pentru AS, ca a avut trei repere in viata: fotbalul, sexul si mancarea.

"Pot sa spun ca am fost dependent de sex. N-am fost niciodata frumos, dar am fost baiat bun. Am avut si sansa. Cariera de fotbalist m-a ajutat mult. Daca faceam altceva, poate ca nu se uita nimeni la mine."

"Sunt dependent de mancare. Sigur ca daca mananci mult in fiecare zi si te ingrasi, esti un fraier. Eu pot sa spun ca am fost un fraier timp de 20 de ani."

Cassano a cunoscut cea mai de succes perioada a carierei la AS Roma, unde a jucat timp de cinci sezoane. Nu au fost rare momentele in care marile meciuri au fost precedate de petreceri pana in zori.

"Imi amintesc de o noapte dinaintea unei victorii mari, 4-0 cu Juventus. Am furat cheile cantonamentului de la Trigoria si m-am intors la sase dimineata. Apoi am avut cred ca cea mai frumoasa seara pe terenul de fotbal. Am scos un penalty si am marcat doua goluri."

Cassano (33 de ani) joaca acum la Sampdoria, echipa pentru care a marcat un singur gol in acest sezon.

"O noapte perfecta? Sex si mancare. Nu iti trebuie nimic mai mult!" - Antonio Cassano.
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies