Ianis Hagi transfer ianis hagi fiorentina Italia

Nu se mai face transferul lui Ianis la Viitorul? Clauza pe care Fiorentina vrea sa o treaca in contract: Hagi isi poate lua fiul cu o singura conditie

Ianis Hagi ar putea sa continue la Fiorentina in cele din urma.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 09:57
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 10:03

Viitorul a anuntat pe site-ul oficial ca negociaza cu Fiorentina pentru transferul lui Ianis Hagi. Gica Hagi a fost la Firenze pentru a discuta personal cu oficialii clubului din Firenze, insa negocierile au ajuns intr-un punct mort.

Conform presei italiene, Fiorentina nu vrea sa-l cedeze pe Ianis in schimbul a doua milioane de euro, suma pe care italienii au platit-o atunci cand l-au luat de la Viitorul, ci vrea si un procent dintr-un ulterior transfer.

Pantaleo Corvino a cerut, pe langa cele doua milioane, si o cota dintr-un viitor transfer. Motivul italienilor? In perioada petrecuta de Ianis la Fiorentina tanarul jucator a beneficiat de metodele de pregatire ale clubului, iar Pauolo Sousa si Stefano Pioli au contribuit la dezvoltarea fotbalistului.

"Fiorentina nu vrea sa pateasca precum alte cluburi, ce au lasat usor sa plece tineri, ajunsi apoi la o cota mare. Tocmai de aceea, Corvino are pretentia includerii in transfer a unui procent dintr-un viitor transfer", noteaza firenzeviola.it.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!