Serie A AC Milan Italia Silvio Berlusconi Zlatan Ibrahimovic Italia

Milan e de VANZARE! Ibra se poate intoarce la echipa cu buget de 13 MILIARDE de euro! Cat costa cel mai MARE club din Italia:

Silvio Berlusconi este la un pas sa plece de la Milan, numai ca vrea o avere pentru club. Ibrahimovic se poate intoarce si el la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 09:47
Data actualizarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 10:00

Ibrahimovic, Guardiola si alte super transferuri pot fi posibile doar daca pleaca Berlusconi. Asta cred fanii milanezi, care ii cer de multa vreme acestuia sa plece de la conducerea echipei.

Asa ca patronul a mers in Rusia si a discutat cu un magnat despre vanzarea echipei. 500 de milioane de euro ar vrea sa dea Oleg Deripaska pentru Milan. El are o avere de peste 13 miliarde de euro.

Planurile pentru 'noul Milan' suna foarte bine. Daca Berlusconi va pleca in 2013, atunci la conducerea echipei ar urma sa vina Guardiola.

Mai mult, nici Ibrahimovic nu ar spune 'nu' unei reveniri la Milan: "Eu nu ma intorc de obicei la fostele echipe, dar pentru Milan fac o exceptie. Daca ma vor, ma intorc si maine, stiu unde sa ma gaseasca".

Cu foarte multi bani pentru transferuri, Milan poate redeveni o forta europeana care sa se bata la castigarea Champions League, scrie presa din Italia.

Modifică setările cookies