GALERIE FOTO Miss Italia, presupusa iubită a lui Ionuț Radu, surprinsă pe yacht alături de un fotbalist de la Chelsea! Cu cine și-a petrecut vacanța 'Megan Fox de Italia'

Carolina Stramare Ionut Radu Serie A Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 22:33
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 23:08

Carolina Stramare (23 ani) a fost încununată Miss Italia în anul 2019, fiind un model de succes în țara natală. 

Presa italiană informa în urmă cu mai bine de o săptămână de posibila relație dintre Ionuț Radu (25 ani) și Carolina Stramare. Cei doi au apărut în ipostaze extrem de apropiate pe rețelele de socializare, iar asta a declanșat o serie de reacții, scriindu-se despre idila dintre ei. 

Carolina mai este supranumită și 'Megan Fox de Italia' datorită aspectului său, iar recent a fost surprinsă pe un yacht, în Ibiza, alături de un jucător de la Chelsea. Modelul a fost fotografiată în apropierea lui Marcos Alonso (31 ani), care a decis să își petreacă vacanța de vară alături de un grup de prieteni în faimoasa insulă iberică. 

Carolina Stramare este un model de succes în Italia și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din țară. Tânăra are succes și în mediul online, pe pagina de Instagram are peste 414 mii de urmăritori, iar la fiecare postare adună zeci de mii de like-uri.  

Ionuț Radu, dorit în campionatul Franței

Oscar Damiani, impresarul lui Radu, spune că fostul căpitan al naționalei U21 este dorit insistent în Franța. Portarul român vrea să continue în campionatul italian.

„Lucrăm pentru sezonul viitor, avem o șansă. În Franța există o echipă pe care nu o pot dezvălui care e gata să-i facă toate poftele. Dar el vrea să rămână în Italia, vrea să joace titular și să aibă ocazia să arate ce poate”, a spus Oscar Damiani, la Radio Sportiva.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!