Mama lui Adriano va fi audiata de politie! Vezi de ce:

Autor: Sport.ro
Marti 08 Iunie 2010, 11:17
Mama lui Adriano va fi audiata de politie! Vezi de ce:

Mama lui Adriano va fi interogata de politie in urmatoarele zile cu privire la presupusele tranzactii financiare ale fiului sau cu traficantii de droguri, infomeaza presa locala.

Dona Rosilda, mama jucatorului cariocas, va trebui sa explice anumite contradictii ce exista intre declaratiile date, vineri, de Adriano politiei si unele aspecte ale anchetei, a scris ziarul O Dia.

Conform politiei, Adriano a extras 60.000 de reali (aproximativ 35.000 dolari) din contul sau bancar si i-a dat lui Fabiano Atanasio da Silva, poreclit "FB", lider al traficului de droguri in favela Vila Cruzeiro.

In marturia facuta politiei, Adriano a precizat ca mama sa a facut extragerea de 50.000 reali din care 30.000 au fost utilizati pentru finantarea unei petreceri pentru copiii din favela "12 octombrie 2009". Ea a cheltuit restul sumei pentru nevoile personale.
Ancheta politiei a aratat ca acesti bani au fost retrasi intre 14 si 16 decembrie.

De asemenea, politia investigheaza si doua fotografii facute de Adriano. In una din aceste poze, atacantul brazilian face cu degetele initialele "CV" ale factiunii criminale Commando Vermelho din Rio, iar in cealalta el tine in mana o pusca, precum un traficant. Agentul jucatorului a declarat ca arma din fotografie este de fapt "o replica folosita pentru jocurile de paintball".

Sursa: Mediafax

Elevii din familii sărace riscă să piardă şi "cornul şi laptele", după ce nu au făcut ore din lipsa tehnologiei
BRAT