Juventus se pregateste de revenirea in Liga Campionilor! Un ROMAN pe lista lui Antonio Conte pentru sezonul viitor!

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Martie 2012, 19:21

	Juventus se pregateste de revenirea in Liga Campionilor! Un ROMAN pe lista lui Antonio Conte pentru sezonul viitor!

Juventus se pregateste de revenirea in Liga, dupa trei sezoane. Antonio Conte isi face lista de cumparaturi pentru la vara.

Juventus, ocupanta locului 2 in Serie A, cu un joc mai putin disputat, este interesata de achizitionarea unor jucatori aflati la sfarsit de contract cu cluburile lor, printre fotbalistii pe care ii are in vedere numarandu-se Walter Samuel si Cristian Chivu de la Inter Milano.

Potrivit calciopro.com, Juventus are nevoie de intariri pentru sezonul viitor in care are mari sanse de a evolua in Liga Campionilor si, din motive economice, oficialii torinezi sunt foarte atenti la piata jucatorilor cu cost de transfer zero.

"Chivu ii intereseaza pe oficialii «alb-negrilor» in mod desosebit, pe de o parte pentru ca poate evolua atat fundas central cat si fundas stanga, iar pe de alta parte pentru ca varsta de 32 de ani ii poate permite sa mai joace la un nivel ridicat cateva sezoane", a scris sursa citata.

Fundasul roman isi va incheia contractul cu Inter la finalul actualului sezon si, pana in prezent, gruparea milaneza nu i-a propus prelungirea contractului. Presa italiana a scris ca de serviciile sale mai este interesata Napoli.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: Getty

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT