Italia

VIDEO Italienii, fără milă după gafa uriașă a lui Gianluigi Buffon: "Revenire dezastruoasă în poarta Parmei!"

Gianluigi Buffon (44 de ani) a revenit în poarta Parmei la meciul cu Perugia, scor 1-2, contând pentru etapa cu numărul 36 din Serie B, însă legendarul portar a avut o seară de coșmar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 09:57
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:02

Buffon a fost învins după numai cinci minute, când Salvatora Burrai a transformat un penalty, iar portarul italian a fost în centru atenției două minute mai târziu, când a comis o gafă uriașă.

Gafă uriașă a lui Gianluigi Buffon în Perugia - Parma 2-1

Goalkeeper-ul de 44 de ani a primit o pasă de la un coechipier la marginea careului, însă a dat pe lângă minge și i-a permis lui Marco Olivieri să îl depășească și să înscrie cu poarta goală. Parma, la care Dennis Man nu a fost nici măcar în lot, a reușit doar să reducă din handicap pe final, după golul lui Vazquez.

"Revenire dezastruoasă. Un gol din penalty încasat de la Burrai și o gafă incredibilă după șapte minute, care i-a permis Perugiei să aibă un avans de două goluri", a scris Sport Parma despre gafa lui Buffon.

"Revenirea lui Buffon după două luni și jumătate nu a fost cea mai bună. A comis o eroare gravă care a dus la golul lui Olivieri. A avut câteva intervenții bune, dar asta nu scuză greșeala", au scris și cei de la Tuttomercatoweb. Ambele publicații i-au acordat nota 4,5 veteranului de la Parma.

Gianluigi Buffon a jucat în 26 de meciuri ale Parmei din acest sezon, a încasat 27 de goluri, iar în opt dintre partide și-a menținut poarta intactă. Recent, campionul mondial din 2006 și-a prelungit contractul până în 2024, când va avea 46 de ani.

Cu două runde înainte de finalul sezonului, Parma ocupă locul 13 în Serie B, cu 45 de puncte.

Modifică setările cookies