Italia

IREAL! Viata s-a schimbat miraculos pentru un parior somer dupa ce a prins trei scoruri exacte de 7-0 pe un bilet! Suma uriasa pe care a castigat-o

"Pentru mama o vacanta in lume, o merita, o sa ii platesc studiile fiicei mele si pentru mine... multe beri in pub."

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2016, 09:37
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2016, 09:37

O poveste miraculoasa s-a petrecut in weekend in Scotia, unde un parior a prins trei scoruri exacte de 7-0 pe un bilet si a castigat 70.000 de euro.

Steve Sales, un barbat de 54 de ani care si-a pierdut job-ul de curier in urma cu cateva luni, spune ca biletul a fost pus absolut intamplator, fara macar sa cunoasca echipele implicate.

"Eu mai pariez pe meciuri din Scotia, dar va spun sincer ca nu cunosc echipele. In afara de Celtic si Glasgow Rangers, nu stiu nici macar cum se numesc", spune scotianul, citat de Gazzetta dello Sport.

Meciurile jucate pe bilet, toate cu scor exact 7-0 (Dundee - Forfar, Inverness - Arbroath si Ross County - Cove Rangers), i-au schimbat viata.

"Banii astia ma ajuta enorm. Ce vreau sa fac cu ei? In primul rand vreau sa ii cumpar mamei o vacanta, are nevoie, pentru ca a stat mult timp alaturi de tata cat a fost bolnav. Vreau sa platesc studiile fiicei mele, sa ii ofer un viitor. Si sa imi pastrez si pentru cateva beri in pub, pentru mine si prietenii mei."


Modifică setările cookies