Goian, probleme cu italiana? "Incerc sa-l ajut, bine ca romana se aseamana cu italiana!"

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 19:03
Goian, probleme cu italiana? "Incerc sa-l ajut, bine ca romana se aseamana cu italiana!"

Fundasul danez al lui Palermo, Simon Kjaer, a declarat inaintea partidei cu Lazio, ca nu exista nicio problema de comunicare pe teren intre el si Goian, desi niciunul nu stapaneste prea bine limba italiana.

â–º Prandelli: "Mutu poate fi decisiv chiar daca joaca 20 de min!"

Kjaer, care a format alaturi de Goian cuplul de fundasi centrali pentru echipa siciliana, la meciul de miercuri, cu AS Roma (3-3), a precizat ca cel mai bine se simte atunci cand evolueaza in defensiva echipei din Palermo impreuna cu Cesare Bovo.

"Nu stiu daca sunt liderul defensivei, atunci cand evoluez incerc sa-i ajut si pe coechipieri chiar daca nu stiu prea bine limba italiana. Atunci cand evoluez alaturi de Bovo este mai usor pentru ca el vorbeste mai bine italiana. Nu cred insa ca este o problema de comunicare pe teren intre mine si Goian, pentru ca limba romana este similara cu cea italiana, iar jucatorul roman vorbeste si un pic limba engleza. Nu cred ca exista aceasta problema", a precizat internationalul danez.

Goian a debutat la  Palermo intr-un meci oficial in Serie A, fiind integralist in intalnirea cu AS Roma, scor 3-3, din etapa a V-a a campionatului italian. Goian a primit un cartonas galben in minutul 15.

Goian vs Radu Stefan in Lazio - Palermo, LIVE pe boomsport.ro, duminica, de la 15.55

 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT