Miralem Pjanic AS Roma Novak Djokovic Italia

Gestul formidabil facut de Pjanic de la Roma pentru sinistratii din Bosnia: a intrat intr-o farmacie si a cumparat TOT stocul!

Miralem Pjanic a fost impresionat de drama pe care o traiesc compatriotii sai; Bosnia e sub ape de o saptamana.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 12:50
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 13:07

Sarbii si bosniacii traiesc o adevarata drama. Ambele tari sunt acoperite de ape, iar numarul mortilor a trecut de 40. In plus, sute de mii de case sunt distruse complet, iar oamenii se gandesc cu groaza la viitorul sumbru.

"E timpul sa fim alaturi de ai nostri", a fost mesajul pe care Novak Djokovici l-a transmis imediat dupa ce a castigat turneul de la Roma. Fostul numar 1 mondial din tenis si-a donat cec-ul de 549.000 de euro castigat in capitala Italiei, victimelor inundatiilor teribile din Balcani.

Nici Miralem Pjanic, starul de la AS Roma, nu a ramas impasibil. Ieri, fotbalistul bosniac a intrat intr-o farmacie din Sarajevo si a cumparat tot stocul de medicamente, pentru a-l dona celor aflati in suferinta.

Imaginile au fost publicate astazi de ziarul bosniac Avaz.

Tot astazi, site-ul nka.ba a scris despre faptul ca si selectionerul Bosniei, Safet Susic, a donat o suma importanta celor care au avut de suferit de pe urma inundatiilor.

Numarul victimelor afectate de inundatiile din Serbia si Bosnia a depasit 1 milion de oameni.

Modifică setările cookies