Genoa radu dragusin Serie A suporteri Italia

Genoa, pe primul loc în topul prezenței fanilor la meciurile de pe teren propriu. Trupa lui Drăgușin și Pușcaș, pentru AC Milan sau AS Roma

Revenită în Serie A, Genoa a avut un debut de sezon destul de bun, iar în topul susținerii fanilor se află pe primul loc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 14:39
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 14:35

Clubul de fotbal la care evoluează internaţionalii români Radu Drăguşin şi George Puşcaş are cel mai bun procentaj de prezenţă a spectatorilor (97,28%) din Serie A la meciurile disputate pe stadionul "Luigi Ferraris".

Fidelitatea fanilor faţă de echipa din Genova se traduce printr-o medie de 32.302 spectatori la meciuri, în timp ce capacitatea stadionului este de 33.205 locuri.

Genoa depăşeşte la acest capitol marile cluburi Inter Milano (96%), AC Milan (95%), AS Roma (92%) şi chiar campioana Napoli (84%).

Clubul italian este deţinut de compania de investiţii americană 777 Partners. "Când 777 Partners a decis să cumpere Genoa, ştiam deja marea pasiune a fanilor clubului. Fanii din Genova sunt speciali: anul trecut, în Serie B, abonaţii noştri i-au depăşit numeric pe cei ai multor echipe care au jucat în Serie A. Acum, în prima divizie, am stabilit un record all-time de abonaţi în oraş", se arată într-un comunicat, citat de Agerpres.

Genoa, aflată pe locul 14 în Serie A, la şase puncte de zona retrogradării, va juca următorul meci acasă contra lui Empoli, partidă crucială pentru îndepărtarea de zona inferioară a clasamentului.

Radu Drăgușin semnează prelungirea cu Genoa

Drăgușin și-a dat acordul pentru prelungirea înțelegerii cu Genoa. Fundașul central va semna un contract până pe 30 iunie 2027, cu un salariu îmbunătățit, anunță jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Impresarul Florin Manea spunea la finalul lunii octombrie că negociază cu Genoa prelungirea înțelegerii lui Drăgușin, iar fundașul ar urma să aibă un salariu dublu.

Vestea prelungirii contractului lui Radu Drăgușin vine într-un moment în care presa din Italia scrie tot mai des despre interesul unor cluburi importante din Europa pentru transferul fundașului român, precum AC Milan, AS Roma sau Newcastle.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!