Italia

Eroare gravă în meciul lui Milan! Arbitrul va primi o suspendare drastică

Milan a fost învinsă surprinzător de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 1-2, în etapa a XXII-a a Serie A. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 09:32
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 09:33

Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos şut la vinclu din interiorul careului.

Eroare gravă de arbitraj la meciul Milan - Spezia 1-2

Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeţilor asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracţiuni de secundă înainte. Aşa că în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat.

Pentru că nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată lui Serra, potrivit Gazzetta dello Sport. În plus, AIA le-a cerut scuze milanezilor, aşa cum a făcut şi arbitrul de centru în vârstă de 39 de ani, pe teren.

Înfrângerea suferită i-a împiedicat pe cei de la Milan să treacă provizoriu pe primul loc în clasament. Acum, Inter Milano conduce ierarhia cu 50 de puncte, două peste Milan, dar şi un meci mai puţin.

News.ro

Modifică setările cookies