FOTO ȘI VIDEO Echipamentul lui Napoli de „Ziua Îndrăgostiților” i-a indignat pe suporteri: „O să jucăm cu veste reflectorizante!”

Napoli Serie A Valentines Day Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 19:09

Napoli le-a pregătit o surpriză fanilor pentru 14 februarie, numai că echipamentul special de joc nu a fost apreciat de fanii liderului din Serie A.

Napoli traversează o perioadă excelentă. Elevii lui Luciano Spalletti (63 ani) sunt pe primul loc în Serie A, cu 47 de puncte după 18 etape, și au un avans de 9 puncte față de AC Milan, ocupanta locului doi. 

Liderul din Italia le-a pregătit o surpriză fanilor pentru 14 februarie. Emporio Armani a lansat un echipament special pentru „Ziua Îndrăgostiților, unde clasicul albastru a fost înlocuit cu roșu, iar două buze uriașe și-au făcut apariția pe tricoul de joc. 

Numai că reacția fanilor nu a fost cea premeditată de Napoli. Suporterii și-au manifestat nemulțumirea pe conturile oficiale de social media cu privire la designul echipamentului. 

„Se vede rușinea în ochii jucătorilor de a fi fotografiați!

Pe 1 mai o să jucăm cu vestele galbene reflectorizante.

E un omagiu pentru cei care-și tatuează sărutul pe gât?

Ce păcat...

Trebuie să ne prezentăm scuzele tuturor napoletanior din întreaga lume”, sunt unele dintre comentariile internauților de pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!