Italia

E buna RAU! Ea e mama unuia dintre pustii de MILIOANE din fotbalul mondial! Tocmai a dat doua goluri in Liga si costa 80 de milioane! "Mama, te rog INCETEAZA cu pozele astea pe net!"

Are aproape 170 000 de urmaritori pe Instagram, dar succesul ei se bate cap in cap cu cel al fiului sau fotbalist. :)

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 09:46
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 10:01

Mama lui Nicolo Zaniolo, pustiul magic al Romei, face senzatie pe net cu postarile ei. Francesca Costa are 41 de ani, dar multi dintre jucatorii Romei si-ar dori macar sa ia cina cu mama colegului lor.

Zaniolo e descoperirea sezonului in Italia. In 22 de meciuri a marcat 5 goluri in toate competitiile. Ii merge perfect si in Champions League. La mijlocul saptamanii, a decis meciul cu Porto, dupa ce a marcat de doua ori!

  • E buna RAU! Ea e mama unuia dintre pustii de MILIOANE din fotbalul mondial! Tocmai a dat doua goluri in Liga si costa 80 de milioane! Mama, te rog INCETEAZA cu pozele astea pe net!

La una dintre pozele pe care le-a postat mama sa, Zaniolo a comentat: "Mama, te rog inceteaza! De ce te strambi asa? Ai 40 de ani!"

Zaniolo, 19 ani, a debutat in Serie A in acest sezon. E deja cotat la 80 de milioane de euro si s-ar afla in atentia lui Juventus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!