Dorit de PSG, Donnarumma a luat decizia finala! Mesajul CLAR transmis conducerii lui AC Milan
Sambata 13 Ianuarie 2018, 19:29

Dorit de PSG, Donnarumma a luat decizia finala! Mesajul CLAR transmis conducerii lui AC Milan

Gianluigi Donnarumma a fost curtat de mai multe cluburi importante ale Europei si a intrat in conflict cu fanii Milanului din aceasta cauza.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

PSG a fost clubul care a insistat cel mai mult pentru transferul lui, insa portarul in varsta de 18 ani pare sa fi luat decizia de a continua cu AC Milan.

Massimiliano Mirabelli, directorul sportiv al lui Milan, spune ca a vorbit cu Donnarumma iar acesta i-a transmis ca nu are motive de ingrijorare. "Stai linistit, raman la Milan!", a fost mesajul transmis de Donnarumma conducerii.

"A semnat prelungirea contractului cu bucurie si si-a exprimat dorinta de a ramane", a declarat si Mirabelli.3 comentarii
  • 14 2018
    Extremadura Cam slabut, e afacere bluf, desigur, bun, foarte bun pe partea de incasari de bani si goluri. E departe de marii portari, sa zicem Casillas...E tanar, dar nu are veleitati....
  • 13 2018
    Robert Daca tot ramane la Milan sa si faca echipa ft buna patronul echipei...
  • 13 2018
    ali Un portar de perspectiva,iar faptul ca i se face publicitate gratuita, nu poate decat sa-i dauneze...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT