DEZASTRU financiar pentru AC Milan! Berlusconi a fost amendat cu 560.000.000 de euro! Cum va fi afectat clubul:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 12:24

	DEZASTRU financiar pentru AC Milan! Berlusconi a fost amendat cu 560.000.000 de euro! Cum va fi afectat clubul:

Compania lui Silvio Berlusconi a primit una dintre cele mai mari amenzi din istorie!

Bugetul lui AC Milan a fost lovit puternic de vestea ca presedintele clubului, Silvio Berlusconi, a fost amendat cu 560 mil €!

Firma, numita Fininvest, va trebui sa le plateasca acesti bani celor de la Compagnie Industriale Riuniteafter dupa ce judecatoria din Milano i-a gasit vinovati pentru modul in care au preluat compania in 1991.

Vice-presedintele clubului, Adriano Galliani, recunoaste ca bugetul de transferuri va fi afectat, ceea ce face ca transferul lui Marek Hamsik de la Napoli sa aiba sanse minime.

"Este ceva ce i-a lovit pe sefii lui Milan puternic, clubul fiind detinut de Fininvest" le-a spus Galliani celor de la Sky Sport Italia. "Berlusconi va fi la Milanello la antrenamentul de marti sa se intalneasca pentru echipa. Cred ca va fi un moment bun pentru discutie.
In ceea ce priveste viitorul Milanului si cum va fi afectat, asta e ceva ce presedintele Berlusconi trebuie sa ia in considerare. Iubeste Milanul foarte mult, e ca si cum ar fi copilul lui, avand in vedere ca l-a salvat de la faliment in 1986 si i-a adus mult succes. Dar Milanul are deja o echipa completa si foarte competitiva. Vom vedea ce se va intampla, dar echipa e buna asa cum e."

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

BRAT