Dennis Man Italia Parma Italia Dennis Man

FOTO Dennis Man, pe creasta valului! Grupul select în care a fost inclus internaționalul român 

Parma, la care mai joacă un român, Valentin Mihăilă, este acum lider în Serie B.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 17:40
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 18:06

Dennis Man, atacantul român al echipei Parma, a fost inclus de site-ul TuttoMercatoWeb într-un top al celor mai buni fotbalişti din Serie B, divizia a doua a campionatului Italiei, după zece etape.

Dennis Man, inclus într-un top select

Dennis Man este pe poziţia a 9-a în acest top, media notelor primite de el din partea TuttoMercatoWeb fiind 6,42. Internaţionalul român a înscris de trei ori în şapte apariţii în Serie B în acest sezon.

  • Dennis Man

Pe primele locuri în top sunt Leonardo Mancuso, de la Palermo, cu media 6,80, Daniele Casiraghi (Sudtirol, 6,75) şi Massimo Coda (Cremonese, 6,62). Au fost luaţi în considerare fotbaliştii folosiţi în cel puţin 50% din partide.

Dennis Man a marcat un gol pentru Parma, care a învins-o pe Como cu scorul de 2-1, vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a ligii secunde italiene. Parma, la care mai joacă un român, Valentin Mihăilă, este acum lider în Serie B.

Dennis Man impresionează în Italia: "Un jucător de mare calitate, capabil să facă diferența"

Alessandro Budel (42 de ani), fost mijlocaș la Parma, jucător cu peste 100 de meciuri în Serie A, este impresionat de evoluțiile lui Dennis Man și spune că internaționalul român reușește în această perioadă să răsplătească încrederea primită.

"Toată lumea îl așteaptă pe Man să reușească. E un jucător de mare calitate, capabil să facă diferența. Reușește în sfârșit să se descătușeze complet.

Toată lumea are așteptări foarte mari de la el. În acest moment reușește să răsplătească încrederea primită. Anul acesta este o valoare adăugată pentru Parma", a spus Alessandro Budel, citat de Parma Live.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!