VIDEO Cristi Chivu: ”Eu și Stankovic eram 'țiganii' adevărați de la Inter. Veneam din Serbia și România”

cristi chivu Dejan Stankovic Inter Milano Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 16:32
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 16:36

Cristi Chivu, fostul căpitan al naționalei României, a ofeirt un interviu pentru canalele oficiale de comunicare ale celor de la Inter Milano și a avut o reacție savuroasă atunci când i s-a arătat o poză cu el și cu Dejan Stankovic.

Sârbul era unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Chivu din lotul echipei de pe ”Meazza”. Născut în Reșița, Chivu și-a declarat simpatia pentru poporul sârb.

Cristi Chivu: ”Eu și Stankovic eram 'țiganii' adevărați de la Inter”

„Noi, românii, suntem un popor latin. Când am ajuns la Roma a fost ca și cum m-aș fi întors acasă! Am legat o prietenie foarte frumoasă cu Dejan Stankovic. E un băiat extraordinar. Pentru mine e ca un frate. Marco Materazzi, Goran Pandev, Wesley Snijder. Un grup de „țigani”, dar „țiganii” adevărați eram eu și Dejan Stankovic. Veneam din Șerbia și Romania.

Sunt născut la Reșița, nu e departe de Belgrad. Sunt un mare admirator al poporului sârb, al spiritului, al sângelui sărbesc!”, a spus Chivu.

Pentru Cristi Chivu, trofeul de campion cucerit cu echipa Primavera a celor de la Inter Milano a fost primul din cariera sa de antrenor. Fostul căpitan al naționalei României antrenează la grupele de juniori ale lui Inter din 2018, iar în vara anului trecut a preluat formația U19.

Chivu a evoluat la Inter în perioada 2007-2014

  • A jucat 115 partide și a înscris trei goluri
  • 75 de selecții a strâns în naționala României
  • 26 octombrie e ziua în care va împlini 42 de ani
  • 1,84 m e înălțimea fostului fotbalist care putea juca fundaș stânga, fundaș central și mijlocaș defensiv
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!