Daniel Boloca Sassuolo Italia

Ce cotă de piață are acum Daniel Boloca, după ce a făcut senzație la Sassuolo

Daniel Boloca (24 de ani) a prins transferul carierei în vară, la Sassuolo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:39
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:39

Clubul neroverde a plătit zece milioane de euro pentru a-l cumpăra pe mijlocașul român de la nou-promovata Frosinone, iar Boloca nu a dezamăgit. Evoluțiile sale au fost, de foarte multe ori, lăudate în presa din Italia, iar recent a intrat și în vizoul naționalei Italiei.

Cota de piață a lui Daniel Boloca a explodat

Pentru evoluțiile sale tot mai solide, cota de piață a lui Boloca a crescut semnificativ la ultimul update al site-ului Transfermarkt. Dacă în luna iulie era evoluat la 3,5 milioane de euro, acum cota de piață a lui Boloca este de opt milioane de euro.

În aceste condiții, mijlocașul de la Sassuolo devine al doilea cel mai bine cotat fotbalist român, după Radu Drăgușin de la Genoa (zece milioane de euro). Al treilea este Darius Olaru de la FCSB, cu o cotă de piață de 5,3 milioane de euro.

În acest sezon, Boloca a prins nouă meciuri pentru cei de la Sassuolo.

Daniel Boloca, de la naționala României la naționala Italiei

Parcursul excepțional al lui Daniel Boloca din ultimii doi ani a fost prezentat de Sport.ro în mai multe articole.

Cu doar 6 minute oferite de selecționerul Edward Iordănescu în cele 4 meciuri pentru care a fost convocat anul trecut la naționala României, Daniel Boloca și-a văzut în continuare de treabă în Italia, acolo unde a fost chemat la ”Squadra Azzurra” de Roberto Mancini și unde a ajuns titular în Serie A la Sassuolo, care l-a transferat în vară de la nou-promovata Frosinone după ”o afacere de peste 10 milioane de euro” (Sassuolo News).

La naționala României, Daniel Boloca a fost convocat în premieră de Edward Iordănescu în luna septembrie a anului trecut, pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor: nu a prins însă lotul în 1-1 cu Finlanda și a rămas pe banca de rezerve în 4-1 cu Bosnia și Herțegovina.

În amicalele din noiembrie, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!