Cand mai prinde Juventus o finala de Champions League? Obiectivul italienilor dupa un sezon aproape perfect

Cand mai prinde Juventus o finala de Champions League? Obiectivul italienilor dupa un sezon aproape perfect

Juventus a pierdut finala cu Barcelona, scor 3-1.

Massimiliano Allegri, antrenorul echipei italiene Juventus Torino, nu si-a ascuns dezamagirea dupa înfrangerea suferita în finala Ligii Campionilor, în fata formatiei spaniole FC Barcelona (1-3), sambata seara la Berlin, însa considera ca elevii sai au dat dovada de "personalitate si caracter".

"Sunt evident, dezamagit, deoarece nu joci în fiecare an o astfel de finala, dar în acelasi timp, post spune ca echipa a dat totul pe teren, a facut tot ceea ce trebuia sa faca si a dat do vada de personalitate si caracter. Plecam de aici tristi, deoarece am pierdut, însa suntem mandri de jocul pe care l-am facut", a spus Allegri la conferinta de presa organizata dupa finala de pe Olympiastadion.

"Acest sezon a fost bun pentru încrederea noastra si intentionam sa ne îmbunatatim performantele, nu neaparat în ceea ce priveste rezultatele. Dorim sa consolidam si sa întarim calitatile echipei. Obiectivul este sa ramanem în topul european. Si, cel mai important, sa castigam din nou campionatul Italiei. Am fost foarte aproape de Liga Campionilor, poate ca o vom castiga anul viitor", a adaugat antrenorul lui Juve.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies