Balotelli este o EPAVA EMOTIONALA! Motivul pentru care a plans pe banca e unul dureros

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 10:11

	Balotelli este o EPAVA EMOTIONALA! Motivul pentru care a plans pe banca e unul dureros

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Italianul a fost surprins plangand pe banca de rezerve, dupa ce a fost schimbat in meciul pierdut de AC Milan impotriva celor de la Napoli, cu 3-1, in week-end-ul trecut.

Desi s-a spus ca motivul lacrimilor ar fi fost scandarile rasiste ale napoletanilor, Balotelli are alte probleme, unele mai mari. Acesta este in plin proces cu fost sa iubita, Raffaella Fico, cea cu care are un copil. Aceasta ii refuza dreptul de a-si vizita copilul, avocatii amenintandu-l pe Balotelli ca vor cere un ordin de restrictie impotriva sa.

"Mario are nevoie de multa afectiune", spune Cesare Prandelli, care dezvaluie in Gazzetta dello Sport ca varful lui AC Milan are probleme emotionale ca urmare a evenimentelor petrecute intre el si fosta iubita.

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies