Asta e cea mai tare PARADA din cariera lui Buffon? Reflexul INCREDIBIL cu care a aparut in fotbal! VIDEO

Gianluigi Buffon Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 10:57
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 10:58

"Gigi" Buffon e sarbatorit in Italia dupa ce a devenit portarul cu cele mai multe minute fara gol primit din istoria Serie A.

Buffon a rezistat 973 de minute fara gol primit in Serie A, performanta istorica ce il plaseaza peste Sebastiano Rossi, fostul portar al Milanului, care a rezistat 929 de minute fara gol in sezonul 1993/1994.

Dupa o cariera de 21 de ani, Buffon e recunoscut drept cel mai mare portar din istoria Italiei, ba chiar cel mai mare din istoria fotbalului, potrivit anumitor publicatii internationale.

Gazzetta dello Sport isi aminteste de o parada reusita de Buffon in anii de inceput, intr-un amical dintre Italia si Paraguay. Buffon a respins cu un reflex uluitor la o reluare din apropiere a unui adversar.

Dupa recordul de aseara, Buffon a intrat pe Facebook si le-a multumit tuturor colegilor sai in parte pentru reusita. El n-a mai incasat un gol de la meciul cu Sampdoria de pe 10 ianuarie. Seria s-a incheiat in minutul 48 al partidei de aseara cu Torino, cand a fost invins din penalty. 

 

Nessun record è figlio di un singolo e non si è numeri 1 fuori da un gruppo: allora voglio dire grazie a……Neto per la...

Posted by Gianluigi Buffon on Sunday, March 20, 2016
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!