Angel Di Maria s-a decis! Unde va juca după ce îi va expira contracul cu Juventus

Angel Di Maria juventus Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 18:42
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 18:42

Angel Di Maria (34 de ani) a luat o decizie cu privire la viitorul său, intrat în ultimele luni de contract cu Juventus.

Cel mai probabil, gruparea torineză nu-i va oferi un nou contract campionului mondial, din cauza situației financiare și administrative delicate a clubului, care a dus și la depunctarea bianconerilor. 

Angel Di Maria a luat o decizie cu privire la viitorul său!

Di Maria se gândește deja la viitorul său și pare să fi luat o decizie, anunță jurnalistul Gaston Edul, din Argentina. Sud-americanul ar vrea să continue la o echipă din Europa pentru cel puțin încă un sezon. 

Di Maria joacă în Europa din 2007, când a fost transferat de Benfica de la Rosario Central. A urmat o experiență de patru ani la Real Madrid, după care un transfer la Manchester United, pentru 75 de milioane de euro.

Un singur sezon a rezistat sud-americanul pe Old Trafford, după care a semnat cu PSG, în 2015, pentru 63 de milioane de euro.

Argentinianul a marcat trei goluri pentru cei de la Juventus în acest sezon, cifră la care se mai adaugă și cinci pase decisive, în 17 partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!