Silvio Berlusconi AC Milan Italia

"Alo! Voi ce naiba faceti acolo?" Telefonul de urgenta dat de Berlusconi, dupa ce "Milan a intrat in HAOS". Ce se intampla

"Milan este in haos", anunta astazi pe prima pagina Gazzetta dello Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:59
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 09:03

Presa din Italia vorbeste despre tensiunile de pe san Siro, amplificate de infrangerea cu Atalanta din ultima etapa.

Pe 8 in Italia dupa 19 etape cu 26 de puncte, Milan se afla intr-o situatie grea. Milan a pierdut cu 1-0 in ultima etapa de campionat, cu Atalanta, iar Berlusconi a transmis un mesaj dur de nemultumire.

"Este inacceptabil sa pierdem asa. Sunt mai mult descurajat decat furios. Nu poti pierde asa in fata unor echipe in care jucatorii castiga de 5 ori mai putin decat cei de la Milan. Eu inteleg ca nu mai sunt vremurile cand o bateam pe Barcelona, dar asa nu se poate", a declarat Silvio Berlusconi.

Imediat dupa ce declaratia a aparut in presa din Italia, acesta a negat orice afirmatie de acest gen. Gazzetta dello Sport scrie insa ca Berlusconi i-a sunat pe Galliani si Inzaghi, pentru a lamuri situatia de la Milan.

"Ce naiba faceti acolo?", este mesajul lui Berlusconi catre cei doi oameni cheie de la Milan, potrivit ziaristilor italieni de la Gazzetta dello Sport.

In prezent, Milan, unul dintre cele mai mari nume din Europa, traieste o situatie incredibila. La Repubblica scrie ca Milan si-a vandut autocarul pentru a face economii. Calculul arata ca Milan va salva 300.000 de euro pentru aceasta mutare.

Modifică setările cookies