VIDEO Ungaria - România, scor 33-28, a fost în direct pe Pro Arena și VOYO! "Tricolorele" pierd în penultimul amical înainte de Campionatul European

Echipa nationala de handbal feminin Cristina Neagu EHF EURO 2022 Florentin Pera Ungaria Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 19:35
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 23:00

Partida amicală de la Tatabanya este primul amical dintre cele două disputate de naționala lui Florentin Pera înainte de Campionatul European.

Ungaria - România a fost în direct pe VOYO

Final: Ungaria învinge 33-28.

Minutul 54: Klujber aruncă magistral. Este 31-27 pentru Ungaria. Apărarea României se deschide ca un evantai.

Minutul 43: Grozav recuperează mingea și pleacă pe un contraatac. Handbalista aruncă perfect și reduce din diferență. Este 24-23 acum. 

Minutul 42: Grozav se înalță peste defensiva adversă, încarcă și trage puternic. Scorul este 24-22 în favoarea Ungariei.

Minutul 40: Klujber duce scorul la 23-21 pentru Ungaria.

Minutul 31: S-a reluat jocul!

Minutul 30: PAUZĂ! România conduce cu 17-15.

Minutul 28: 14-13 pentru România! Klujber trimite puternic și transformă o lovitură de la șapte metri. Nicio șansă pentru Diana Ciucă.

Minutul 22: 10-9 pentru România, după reușita lui Seraficeanu!

Minutul 9: Dindiligan ratează, singură cu portarul advers! Este a treia aruncare ratată de extremele României în primele opt minute ale partidei.

Minutul 8: România înscrie pentru 2-1 după o pătrundere excelentă a Cristinei Neagu, dar primește un gol la faza imediat următoare. 2-2 în amicalul dintre Ungaria și România.

Minutul 1: A început partida!


Calificată la Campionatul European de handbal feminin, EHF Euro 2022, care se va desfășura în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru, naționala României va disputa două meciuri amicale înainte de turneul final: cu Ungaria, LIVE pe VOYO sâmbătă de la ora 18:30, și apoi cu Germania, pe 2 noiembrie, de asemenea LIVE pe VOYO.

”Fetele pleacă azi spre Skopje... via Tatabanya, unde joacă întâi cu Ungaria (meciul direct #100!!!), mâine, apoi cu Germania, marți”, a postat Federația Română de Handbal pe pagina oficială de Facebook.

România, în grupă cu Olanda, Franța și Macedonia la EHF Euro 2022

România a participat la toate ediţiile Campionatului European cu o singură excepţie (2006), cel mai bun rezultat fiind medalia de bronz din 2010. La ediţia precedentă, din 2020, România s-a clasat pe locul 12.

La EHF Euro 2022, fetele noastre vor disputa meciurile din grupa C preliminară de la Skopje: în 5 noiembrie, cu Olanda (ora 21.30), în 7 noiembrie, cu Franţa (21.30) şi în 9 noiembrie, cu Macedonia de Nord (19.00).

Lotul convocat de selecționerul Florentin Pera

Portari

Diana Ciucă (CS Rapid Bucureşti), Yuliya Dumanska (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea)

Interi stânga

Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Bianca Bazaliu (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Diana Lixăndroiu (CSM Slatina), Sorina Grozav (CS Rapid)

Centri

Laura Pristăviţa (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Eliza Buceschi (CS Rapid)

Extreme dreapta

Alexandra Badea (CS Rapid), Sonia Seraficeanu (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Mihaela Mihai (CSM Bucureşti)

Extreme stânga

Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Alexandra Dindiligan (CSM Bucureşti), Corina Lupei (SCM Râmnicu Vâlcea)

Pivoţi

Crina Pintea (CSM Bucureşti), Lorena Ostase (CS Rapid), Andreea Ţîrle (Minaur Baia Mare)

Antrenori

Florentin Pera (principal), Bogdan Burcea (secund), Ildiko Barbu Kerekes (portari)

PRO TV a achiziționat drepturile de difuzare a meciurilor echipelor naționale de handbal și a partidelor din campionat, Cupa României și Supercupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!