Tadici, amendă usturătoare după ce și-a înjurat jucătoarele. Cât trebuie să achite antrenorul

Gheorghe Tadici Handbal HC Zalau Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 17:11
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 17:11

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a luat măsuri la adreas injuriilor aduse de Gheorghe Tadici jucătoarelor sale de la HC Zalău.

Antrenorul român a fost sancționat de FRH cu suma de 2000 de lei. Gheorghe Tadici va fi nevoit să achite banii respectivi până pe 9 februarie.

Tadici, amendă usturătoare după ce și-a înjurat jucătoarele. Cât trebuie să achite antrenorul

„În legătură cu sesizarea secretarului general al FRH, referitoare la incidentul produs, cu ocazia jocului de LN - feminin, din data de 22.12.2022, de la Zalău, dintre echipele HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea, de către antrenorul echipei HC Zalău, d-l Gheorghe Tadici, Comisia hotărăşte: sancţionarea antrenorului echipei HC Zalău, d-l Tadici Gheorghe, cu penalitate pecuniară, în cuantum de 2.000 (două mii) lei, termen de achitare 9 februarie 2023, pentru jigniri şi insulte aduse propriilor jucătoare, conform art. 43.2 lit.a) pct. 1 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competiţional 2022-2023”, se arată în comunicatul emis de FRH.

Agerpres a informat faptul că Gheorghe Tadic a fost amendat în urma unei sesizări a secretarului general al Federației de Handbal, Viorel Mazilu. 

Aceeași sursă a mai punctat că nu este prima dată când antrenorul este sancționat. Comportamentul lui Tadc a dus la mai multe amenzi de-a lungul timpului.

Cea mai dureroasă sancțiune pe care Tadic a primit-o a fost în în septembrie 2022, când antrenorul a primit 1.000 lei amendă și nu mai puțin de opt etape suspendare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!