Supermeci pentru Rapid în Champions League! Giuleștencele s-au impus cu 28-22 în fața celor de la Kastamonu

Rapid Bucuresti Champions League Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:58
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:57

Rapid București - Kastamonu s-a terminat 28-22.

Giuleștencele au reușit să obțină o victorie importantă la Sala Polivalentă din București și să revină la egalitate de puncte cu Esbjerg, formația care a învins-o în runda precedentă din Champions League.

Supermeci pentru Rapid în Champions League! Giuleștencele au ajuns la opt victorii în competiție

Cu 18 puncte după 12 etape, Rapid se clasează pe locul patru, la egalitate de puncte cu Esbjerg, locul trei, și Gyor, poziția a doua. Lider este Metz cu o singură înfrângere și 21 de puncte.

La Sala Polivalentă au fost prezenți și Horațiu Moldovan și Rareș Ilie pentru a urmări meciul echipei de handbal feminin a Rapidului. Moldovan este portarul giuleștenilor, iar Rareș Ilie a plecat în vară de la club pentru 5 milioane de euro, semnând cu OGC Nice.

Ce urmează pentru Rapid

Echipa lui Carlos Viver se va pregăti să joace în etapa cu numărul 14 din Liga Florilor derby-ul important cu CSM București. Ultima confruntare dintre cele două s-a terminat la egalitate, 31-31.

În Champions League, rapidistele revin pe 4 februarie cu meciul împotriva lui Metz, de la ora 19:00, în runda cu numărul 14. 32-32 a fost scorul în tur, chiar în etapa a doua a competiției europene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!