"Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa infrangeri!" Reactia Cristinei Neagu dupa victoria FABULOASA cu Danemarca

"Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa infrangeri!" Reactia Cristinei Neagu dupa victoria FABULOASA cu Danemarca

Romania e in semifinalele mondialului de handbal, dupa ce a trecut de Danemarca in sferturi cu 31-30.

Ada Nechita a marcat in ultima secunda a reprizelor de prelungiri golul victoriei Romaniei. Cristina Neagu putea inchide meciul tin timpul regulamentar. A ratat de la 7 metri in ultima secunda.

Neagu a declarat dupa meci:

"Sunt extrem de fericita, am ratat acel 7 metri care ne putea costa calificarea, am reusit sa ma ridic. Le multumesc din suflet acestor fete minunate, a fost un meci extraordinar."

"Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa infrangeri. Nu stiu unde ne putem opri. Noi incercam s-o luam meci cu meci, suntem extrem de obosite, important e sa ne recuperam"

"Le multumesc din suflet oamenilor minunati care au venit sa ne sustina si celor care ne sustin de fiecare data indiferent de rezultat"

"Cu Norvegia jucam acum? Bun. Preferam sa ne bucuram in seara asta de acest moment, sa ne odihnim maine si ce o vrea Dumnezeu", a spus Neagu la DolceSport.

"Am incercat sa nu fiu emotiv, sa fiu calm. Sunt extrem de fericit la final.", a spus si Ryde.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies