Romania poate avea un selectioner "MONDIAL". Martin Ambros, favorit sa le antreneze pe Cristina Neagu, Tacalie si Nechita

Romania poate avea un selectioner "MONDIAL". Martin Ambros, favorit sa le antreneze pe Cristina Neagu, Tacalie si Nechita

Daca la fotbal nu suntem chiar in elita, la handbal, Romania are un cuvant de spus. Cu un campionat in care evolueaza unele dintre cele mai valoroase handbaliste ale planetei, Romania vrea si o echipa nationala capabila sa cucereasca trofee importante.

Pentru asta, conducatorii Federatiei Romane de Handbal vor sa aduca un selectioner cu nume.  Digisport scrie ca favoritul oficialilor de la FRH este nimeni altul decat Martin Ambros (47 de ani), antrenorul echipei maghiare ETO Gyor.

Cu un CV impresionant si cu trofeul Ligii in palmares, Ambros este unul dintre cei mai apreciati antrenori din handbalul feminin. Acesta a trecut pe la Itxako Navarra, echipa cu care a jucat finala Ligii in 2011, pentru ca apoi sa ajunga la Gyor. Acesta a cucerit Liga Campionilor in 2013 si 2014 cu formatia maghiara, considerata in acest moment cea mai puternica din lume.

Sursa citata scrie ca Ambros ar urma sa fie selecitonerul Romaniei, dar in paralel sa antreneze si Gyor-ul.

Nationala de handbal a Romaniei se va desparti de, cel care si-a inceput mandatul in toamna lui 2012.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies