Raman pentru un nou sezon de Liga: Gullden, Torstensson si Martin si-au prelungit contractele cu CSM Bucuresti. Pleaca insa braziliencele

Raman pentru un nou sezon de Liga: Gullden, Torstensson si Martin si-au prelungit contractele cu CSM Bucuresti. Pleaca insa braziliencele

CSM Bucuresti si-a asigurat inca trei jucatoare importante pentru viitorul sezon, la mai putin de o saptamana dupa ce Oana Manea si portarita Jelena Grubsic au semnat noi intelegeri.

CSM Bucuresti a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor cu suedezele Linnea Torstensson si Isabelle Gullden, dar si cu extrema spaniola Carmen Martin. Cele trei jucatoare, unele dintre cele mai importante din lotul echipei, vor juca si in sezonul viitor in Romania.

Anuntul oficialilor CSM Bucuresti vine la putin timp dupa ce braziliencele Mayssa Pessoa si Ana Paula Rodrigues au decis sa nu isi mai prelungeasca intelegerile, acestea urmand sa plece din Romania. De asemenea, o alta jucatoare de care CSM se va desparti este Maria Fisker, extrema sosita la inceputul sezonului, insa care a avut ceva probleme in a se adapta la Bucuresti.

O alta jucatoare pe care CSM Bucuresti a pierdut-o in acest sezon este Deonise Fachinello. Brazilianca a plecat din Romania dupa ce a castigat un litigiu cu CSM, nefiind platita timp de doua luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies