Handbal

PREMIERA: Steaua, detronata! Un alt club bucurestean i-a luat primul loc in topul bogatilor: buget anual de 11 milioane €!

Steaua a fost depasita in topul cluburilor cu cel mai mare buget anual.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 16:50
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 17:16

CSM Bucuresti a devenit clubul cu cel mai mare buget anual din Romania, dupa ce Primaria Capitalei a aprobat rectificarea bugetului pe 2015, cu o crestere spectaculoasa, de 14,5 milioane de lei, pentru Clubul Sportiv finantat din bugetul local, scrie ProSport.

Plusul obtinut astazi duce bugetul anual al clubului la 49,4 milioane de lei (aproximativ 11 milioane de euro), ceea ce inseamna ca CSM este clubul cu cei mai multi bani din Romania, peste Steaua, care a redus bugetul la mai putin de 10 milioane de euro dupa ratarea calificarii in grupele europene.

Primaria Bucuresti finanteaza sase echipe de seniori in handbal, volei, baschet si rugby, cea mai reprezentativa fiind echipa feminina de handbal, lider in acest moment in grupa de Liga Campionilor.

CSM Bucuresti va juca duminica, incepand cu ora 19:00, cel mai tare meci din faza grupelor, cu detinatoarea trofeului Buducnost.

Romania mai are o echipa in Liga Campionilor la handbal feminin - HCM Baia Mare, club finantat de asemenea din bugetul local.

3 milioane € pe an este bugetul anual al echipei de handbal feminin

Modifică setările cookies