"Norvegia a avut si norocul de partea ei". Ce scrie site-ul oficial al CM dupa meciul absolut dramatic din semifinalele turneului final

Autor: Sport.ro
Sambata 19 Decembrie 2015, 00:03

	"Norvegia a avut si norocul de partea ei". Ce scrie site-ul oficial al CM dupa meciul absolut dramatic din semifinalele turneului final

Cu un ochi RYDEM, cu unul plangem! Romania rateaza finala dupa prelungiri. Am jucat superb dar nu a fost de ajuns.Romania 33-35 Norvegia (DETALII AICI)

Site-ul oficial al Campionatului Mondial face o scurta cronica a partidei Romania 33-35 Norvegia, in urma careia Neagu & Co vor merge in finala mica si vor lupta pentru bronz cu Polonia. Prestatia Romaniei este laudata, site-ul competitiei notand ca doar ghinionul a facut ca Romania sa nu castige dramatic in timpul regulamentar.

"Norvegia se califica dupa un meci dramatic in finala", scrie site-ul oficial al Campionatului Mondial de handbal.

"Pentru al doilea meci la rand, Romania a jucat prelungiri. Scorul a fost 27-27 dupa timpul regulamentar, insa, spre deosebire de sfertul cu Danemarca, Romania a pierdut acum. Insa a fost atat de aproape.

Norvegia a castigat un meci formidabil si tensionat cu scorul de 35-33, dar in secundele de final experimentata Valentina Ardean Elisei putea califica Romania in finala. Kari Grimsbo s-a a salvat.

(...) Romania a avut si doua goluri avans, dar Norvegia a avut pe final relaxarea si norocul", a mai scris site-ul competitiei.

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies