Handbal

FOTO Momente de panică la partida de handbal Dinamo - Steaua. Arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău

Radu Iliescu ar fi suferit o ruptură musculară în prima repriză și a leșinat din cauza durerii, coroborată cu temperatura ridicată din Sala Dinamo din Capitală. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 19:06

Momente cutremurătoare la meciul din penultima etapă a Ligii de handbal dintre Dinamo și Steaua, care se dispută în sala polivalentă din Șoseaua Ștefan cel Mare. În minutul 17 al confruntării, unuia dintre arbitri, Radu Iliescu, i s-a făcut rău și echipa de pe ambulanță a intrat imediat în sală. 

Momente de panică în Sala Dinamo 

Oficialul a primit îngrijirile medicale pe parchet, între băncile celor două echipe, iar toți spectatorii din sală au amuțit. Oficiali ai celor două formații au înconjurat cu două pături locul în care Iliescu primea ajutor de la medici pentru ca secvențele apăsătoare să nu fie imortalizate de televiziunile care transmiteau partida. 

Radu Iliescu și-a revenit după intervenția promptă e echipei medicale și a părăsit sala în aplauzele asistenței. Pe teren a rămas colegul său, Doru Manea, care urma să conducă singur meciul, potrivit regulamentului. Din fericire, locul lui Iliescu a fost luat de Adrian Manafu, arbitru experimentat care se afla în sală, printre spectatori.

Din primele informații lui Radu Iliescu i s-ar fi făcut rău din cauza temperaturii din sală, mulți spectatori plângându-se că în arena din Ștefan cel Mare nu funcționează sistemul de aer condiționat. 

Modifică setările cookies