Cutremurator! 6000 de oameni au scandat "Marian Cozma" la primul meci fara el

Imaginea lui Marian Cozma a aparut la primul meci al lui Veszprem fara el, intr-un meci transmis in direct la Sport.ro si www.sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2009, 18:00
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2009, 18:09

Jucatorii lui Veszprem au iesit la incalzire cu chipul lui Marian Cozma, fostul lor coleg, imprumata pe tricouri. Cu banderole negre pe brat si lacrimi in ochi, inainte de meci jucatorii si toti spectatorii au tinut un minut de reculegere in care lumina a fost stinsa, iar imaginea lui Marian Cozma a fost afisata pe tabela de marcaj.

Finalul meciului a oferit imagini cutremuratoare. Mii de oameni au scandal Marian Cozma din tribune, colegii sai au plans si s-au imbratisat in aplauzele de durere ale publicului.

Peste 6000 de suporteri unguri au asistat duminica, la meciul dintre MKB Veszprem si Reale Ademar (Spania), din grupa a treia a Ligii Campionilor, scor 28-26 (14-13), primul jucat de formatia din tara vecina fara pivotul titular, Marian Cozma, ucis in urma cu o saptamana.

MKB Veszprem are doua victorii si o infrangere in grupa a treia a Ligii Campionilor, acumuland patru puncte, dupa trei partide. Urmatorul meci pentru formatia ungara este programat in 22 februarie, in deplasare, cu Montpellier HB (Franta).

Inainte de meci, un mars al tacerii a fost organizat de suporteri in memoria lui Marian Cozma.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies