Lovitura data de CSM Bucuresti inaintea sferturilor Ligii Campionilor: a semnat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din sportul romanesc

Lovitura data de CSM Bucuresti inaintea sferturilor Ligii Campionilor: a semnat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din sportul romanesc

CSM Bucuresti are, incepand de vineri, un nou sponsor, care va sprijini gruparea cu 400.000 de euro in anul 2016. CSMB beneficiaza astfel de unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din sportul romanesc.

CSM Bucuresti a semnat un contract de sponsorizare cu Electromontaj SA, urmand sa primeasca suma de 400.000 de euro in anul calendaristic 2016.

Bogdan Vasiliu, director general CSM Bucuresti, a spus, vineri, intr-o conferinta de presa: "Ma bucur nespus ca un sponsor foarte puternic, Electromontaj, vine langa noi cu o contributie de 400.000 de euro pentru anul 2016. Este inca un pas facut de noi, de clubul nostru, in incercarea de a atrage cat mai multi sponsori, cat mai multi investitori din mediul privat". 

Barbu Rosoiu, director economic la Electromontaj SA, a mentionat, la randul sau: "Contractul este pe un an calendaristic si poate fi prelungit in functie de situatia economico-financiara a firmei. Deocamdata, aceasta este foarte buna si se prevede a fi buna si anul viitor. Este prima data cand facem o sponsorizare in sport, dar am tinut cont ca este un club serios, care are multe discipline si in toate are rezultate. In special in handbal, pentru ca am urmarit echipa si in sala, si la televizor si am vrut sa sustinem fetele. Sportul de performanta nu se poate face decat cu efort, atat din partea fetelor, cat si din partea clubului, care trebuie sa asigure resursele financiare". 

Jucatoarea Cristina Varzaru a oferit lui Petruta Moisa, directorul diviziei externe la Electromontaj, tricoul cu numarul 10 al echipei si a precizat: "Avem un tricou cu numarul 10, pentru un sponsor de nota 10. Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de noi si eu va spun ca ati facut o miscare castigatoare. CSM Bucuresti si in general sportul de performanta romanesc duc faima echipei si numele tuturor celor implicati. Dorim sa facem acelasi lucru si pentru firma dumneavoastra. Este un ajutor reciproc, de care ne bucuram enorm". 

Cea mai importanta sectie a CSMB este cea de handbal feminin, unde s-au facut si cele mai mari investitii. Echipa de handbal feminin a CSMB va juca in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. In ultimul meci din grupa principala, CSMB va juca impotriva lui Gyor.

Ca o comparatie, Steaua Bucuresti, campioana ultimelor trei sezoane ale Ligii I, incaseaza din partea sponsorului City Insurance 500.000 euro anual.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate, cumpărate în starea de urgență, nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies