Cristina Varzaru CSM Bucuresti Handbal feminin Handbal

Cristina Vărzaru, noul team manager de la CSM București: "Vreau să câștigăm Liga Campionilor!"

Fosta handbalistă Cristina Vărzaru, care a ocupat funcţia de secretar general al Federaţiei Române de Handbal, a fost numită, vineri, team manager al echipei feminine CSM Bucureşti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 15:01
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 15:01

"O adevărată campioană şi una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022!", se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

Cristina Vărzaru, noul team manager de la CSM București

Cristina Vărzaru afirmă că îşi doreşte câştigarea Ligii Campionilor şi din postura de team manager al echipei bucureştene.

"Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite", a declarat Cristina Vărzaru.

Câştigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM Bucureşti la succesul din 2016 şi jucătoare exponenţială a naţionalei României, Vărzaru este de asemenea campioană mondială şi europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă în 2005.

Totodată, CSM Bucureşti a anunţat cooptarea lui Vlad Enăchescu în postul de manager operaţional.

"Om de televiziune cu experienţă în sport şi comunicare de peste două decenii, Vlad Enăchescu revine la CSM Bucureşti să finalizeze proiectele demarate în 2019! Excelent cunoscător al fenomenului sportiv, apropiat al clubului în ultimii ani, nelipsit de la meciurile 'tigrilor' şi ale 'tigroaicelor', Vlad Enăchescu va avea rolul de a asigura un management profesionist al pilonilor de bază ai compartimentului handbal: educarea şi instruirea copiilor din oraşul nostru, precum şi înalta performanţă a echipelor de seniori!", se arată în comunicatul clubului bucureştean

"Am fost mereu atras de provocări şi acum am primit cu şi mai mare bucurie propunerea venită din partea conducerii clubului! Pentru că de fapt este o revenire şi sunt convins că putem relua totul fix de acolo unde am lăsat lucrurile! Consider esenţială organizarea, profesionalizarea şi eficientizarea sportului, absolut obligatorii în contextul european şi în cel mondial.

Sunt om de echipă şi am convingerea că experienţa Cristinei Vărzaru, coroborată cu planurile de acţiune foarte bine puse la punct vor aduce din nou bucurie şi zâmbet pe chipurile suporterilor noştri! Avem ambiţii mari şi ne dorim cât mai multe performanţe de care bucureştenii să fie cu adevărat mândri! La CSM Bucureşti nu există decât un singur obiectiv: Victoria! Campionat, Cupă, Final 4 de Liga Campionilor - acestea au fost, sunt şi vor fi mereu obiectivele 'tigroaicelor'! Hai CSM!", a afirmat Vlad Enăchescu.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!