Romania - Muntenegru FRH Romania Handbal

Liniște la FRH, după arbitrajul ostil din România - Muntenegru: ”Ce facem cu 5.000 de euro? Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii?”

România a pierdut meciul cu Muntenegru, scor 34-35, după ce ”tricolorele” au acuzat un arbitraj ostil.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 14:27

După meci, două dintre cele mai emblatice jucătoare ale României, Crina Pintea și Cristina Neagu, au avut curajul să acuze arbitrajul care a contribuit la eliminarea României din grupele principale, cu o etapă înainte de final.

În tot acest timp, la Federația Română de Handbal s-a așternut liniștea. Prin vocea lui Radu Chirvase, directorul de comunicare și marketing, FRH a anunțat că nu va depune un memoriu împotriva arbitrajului.

„Vreți opinii personale? Avem tone, fără menajamente... un memoriu costă 5,000 de Euro. Avem 5,000 de euro, ce facem cu ei? Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii? Așa pun unii problema...”, a spus oficialul FRH, pentru WeSport.ro.

Cristina Neagu: ”Aceste fete n-ar trebui să mai arbitreze pe nimeni” 

„Aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere, n-ar trebui să mai arbiteze pe nimeni. Nu poți să joci handbal așa. Degeaba. Putem să fim români, neromâni, danezi. Cu un astfel de arbitraj nu poți să joci. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat, nu știu ce au arbitrat”, a spus Cristina Neagu, după meci.

România va juca ultimul meci din grupele principale ale Campionatului European, împotriva Germaniei, miercuri de la ora 16:30.

Modifică setările cookies