Intoarcerea campioanelor. CSM Bucuresti isi indeplineste obiectivul finalului de an si priveste la grupele principale ale Ligii, unde va da din nou peste Gyor. CSM 26-20 Midtjylland

Intoarcerea campioanelor. CSM Bucuresti isi indeplineste obiectivul finalului de an si priveste la grupele principale ale Ligii, unde va da din nou peste Gyor. CSM 26-20 Midtjylland

Sporting - Real Madrid, MARTI, 21:45, IN DIRECT la ProTV  Steaua - Osmanlispor, JOI, 20:00, IN DIRECT la ProTV

CSM Bucuresti a invins echipa daneza Midtjylland cu scorul de 26-20 (12-9 la pauza) in ultimul sau meci din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin. 

CSM Bucuresti, detinatoarea trofeului, avea nevoie de o victorie la mai multe de trei goluri, dupa 21-24 in tur, pentru a termina pe locul secund, inaintea formatiei daneze. Cele doua echipe merg in grupele principale, insa acum CSMB va avea avantajul rezultatelor directe. 

Echipa antrenata de Aurelian Rosca a inceput greoi si a fost condusa in primele minute ale confruntarii (0-1, 1-2, 2-4), dar in minutul 11 a preluat conducerea, cu 5-4, dupa trei goluri consecutive. CSMB s-a desprins la doua goluri in min. 14, 7-5, iar in min. 25 a avut pentru prima oara trei goluri in plus, 10-7, diferenta regasindu-se si la pauza, 12-9. 

CSM Bucuresti a jucat din ce in ce mai bine, dar a ratat destul de mult. Diferenta a ajuns la patru goluri, 15-11 (36), apoi a fost de sase goluri, 18-12 (41), si chiar la sapte, 20-13 (47). O serie de ratari au facut ca formatia daneza sa revina in joc si sa se apropie amenintator pentru obiectiv (victorie la patru goluri), 23-19 (56), dar CSM a fortat inca o data, castigand in cele din urma cu 26-20. 

In clasamentul final al Grupei C, Gyor a ocupat primul loc, cu 10 puncte, urmata de CSM Bucuresti, 6 puncte, FC Midtjylland, 6 puncte, Rostov pe Don, 2 puncte. 

In grupele principale vor merge primele trei clasate, cu punctele realizate intre ele. 

Din Grupa a 2-a principala, care va debuta la finalul lunii ianuarie, fac parte Gyor, care va incepe cu 6 puncte, Krim Ljubljana, 6 puncte, Larvik HK, 4 puncte, FC Midtjylland, 4 puncte, CSM Bucuresti, 2 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte. 

 

Primele patru clasate se vor califica in sferturile de finala.

Echipele folosite

CSM Bucuresti: Grubisic, Iordache, Ungureanu - portari; Ayglon (3 goluri), Bazaliu (1), Bradeanu, Curea (2), Dache, Gullden (5), Lobach (3), Manea (2), Martin, Mehmedovic (4), Niombla (2), Torstensson, Varzaru (4)

Midtjylland: Englert, Thorn - portari; Augustesen, Buceschi, Burgaard (6), Jensen (1), Jorgensen (6), Jonsdottir, Kristiansen (3), Linden, Pedersen (2), Petersen, Woller (2)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deciziile luate de Trump în ultimele zile de mandat. Una dintre ele îi poate afecta şi pe români
BRAT

Modifică setările cookies