Incepe EURO 2020 la handbal masculin! Turneul are loc in premiera in 3 tari, iar finala se va juca pe un stadion de fotbal. Cine sunt favoritii

Incepe EURO 2020 la handbal masculin! Turneul are loc in premiera in 3 tari, iar finala se va juca pe un stadion de fotbal. Cine sunt favoritii

Campionatul European de Handbal masculin se desfasoara in perioada 9-26 ianuarie.

Este pentru prima data in istorie cand competitia are loc simultan in 3 tari: Austria, Norvegia si Suedia vor fi gazdele turneului de anul acesta. La start se vor alinia 24 de echipe, iar danezii sunt marii favoriti sa ridice trofeul pe 26 ianuarie.

Fazele finale se vor desfasura, in premiera, pe un stadion de fotbal. Tele2 Arena din Stockholm va fi gata sa primeasca 35.000 de fani.

Romania nu este prezenta nici la aceasta editie, ultima participare a "tricolorilor" fiind la Campionatul European din 1998, cand au ocupat locul 9.

Casele de pariuri au stabilit cotele pentru aceasta editie, iar Danemarca lui Hansen si Landin este favorita. Campioana en-titre Spania este cotata cu sansa a doua, iar Franta lui Karabatic are a treia sansa la castigarea turneului.

Letonia, Olanda si Bosnia sunt cele 3 debutante la acest turneu final, primul cu 24 de echipe la start.

Grupa A 

Croația 

Belarus 

Muntenegru 

Serbia 

Grupa B 

Cehia 

Macedonia de Nord 

Austria 

Ucraina 

Grupa C 

Spania 

Germania 

Letonia 

Olanda 

Grupa D 

Franța 

Norvegia 

Portugalia 

Bosnia Herțegovina 

Grupa E 

Danemarca 

Ungaria 

Islanda 

Rusia 

Grupa F 

Suedia 

Slovenia 

Elveția 

Polonia 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies