Imagini in premiera de la locul accidentului presedintelui FR Handbal! Vezi ce s-a intamplat in accidentul de motocicleta

Si cand s-a rupt pe terenul de handbal, Dedu nu s-a lasat de condus. Purta proteza, dar a venit din Spania pana in Romania - 3000 de kiloemtri, cu masina!

Seful handbalului, Alexandru Dedu a suferit un accident ingrozitor de motocicleta, aseara, langa Buzau! S-a lovit rau la un picior si a fost operat de urgenta la Bucuresti! "Daca nu purtA casca, nu mai era printre noi" -povestesc ingroziti prietenii acestuia!

Dedu mergea regulamentar cu motorul sau - in apropiere de Buzau, cand o masina i-a taiat calea! N-a mai apucat sa franeze!

S-a trezit la spital in stare de soc: nu-si mai aducea aminte ce s-a intamplat! Dedu are multiple fracturi la picioare! Medicii din Buzau l-au trimis imediat la Bucuresti, unde Dedu a ajuns direct pe masa de operatie!

Prietenii sunt siguri ca seful federatiei de handbal nu va renunta la pasiunea sa - motociletele! Va conduce una, cum va iesi din spital!
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies