Gluma care l-a costat postul pe un selecționer! A glumit în aeroport că are o bombă în valiză și a declanșat haosul 

Pontus Ward Wiklund Suedia U18 handbal Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 22:19
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 22:22

Autoritățile au fost forțate să evacueze Terminalul 2 din aeroportul din Copenhaga în dimineața zilei de vineri după o glumă făcută de selecționerul echipei U18 de handbal feminin a Suediei. 

Poliția a evacuat întreg Terminalul 2 al Aeroportului Copenhaga după ce un bărbat a glumit, spunându-le celor de la securitate că are o bombă în bagaj, informează postul danez TV2. Terminalul a fost închis pentru aproximativ o oră, în timp ce autoritățile au inspectat bagajul bărbatului, iar asta a dus la cozi infernale odată cu redeschiderea terminalului. 

Bărbatul implicat este un suedez în vârstă de 29 de ani, care era și selecționerul naționalei U18 de handbal a Suediei, Pontus Ward Wiklund. 

Robert Wedberg, purtător de cuvânt al naționalei de handbal a spus pentru Sydsvenskan că bărbatul a fost suspendat: „A fost concediat sau scos din toate atribuțiile sale. Este o chestiune ce ține de poliție acum”. 

Naționala U18 a Suediei va fi pregătită de Tomas Axner, principalul echipei de senioare, la Campionatul Mondial de tineret. Suedia face parte din Grupa A, alături de Muntenegru, Algeria și Islanda. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!