Simone Bohme Campionatul Mondial de handbal feminin CSM Bucuresti CSM Târgu Jiu Liga Florilor Handbal

GALERIE FOTO E frumoasă foc, e medaliată la Mondiale cu Danemarca și va juca în Liga Florilor din viitorul sezon!

Simone Bohme a semnat cu CSM Târgu Jiu. Extrema dreaptă a mai evoluat în România la CSM București, cu care a câștigat eventul în 2017.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 10:16
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 15:20

Super transfer la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu pentru viitorul sezon din Liga Florilor! CSM Târgu Jiu și-a acontat serviciile jucătoarei daneze Simone Bohme, care evoluează pe postul de extremă dreapta, a anunțat clubul gorjean pe site-ul oficial.

Reprezentanții clubului au ajuns la o înțelegere cu o handbalistă experimentată, medialiată cu bronz la CM din Spania în 2021, cu naționala Danemarcei. 

Jucătoarea daneză a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș din vara acestui an, mai precizează sursa citată.

Simone Bohme are un CV de vis

Simone Bohme a câștigat bronzul mondial cu Danemarca la CM din Spania 2021. Are trofee câștigate și în România, cu CSM București, titlul de campioană și Cupa României în 2017. 

A câștigat în cariera ei de două ori Cupa EHF, dar și SuperCupa Turciei. Simone Bohme vine de la gruparea turcă Kastamonu Belediyesi GSK, cu care mai are contract până în vară. 

Ce a declarat Simone Bohme după transferul la CSM Târgu Jiu

”Vin la Târgu Jiu cu gândul de a lupta în fiecare secundă pentru a câștiga fiecare meci. 

Voi lupta cu echipa de la Târgu Jiu pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat extrema dreaptă Simone Bohme înainte de a se alătura lotului CSM Târgu Jiu din vara acestui an.

Info: CSM Târgu Jiu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!