DRUMUL care le-ar ingrozi pe starurile din fotbal! Cate mii de kilometri trebuie sa faca fetele de la HCM Baia Mare in Liga:

DRUMUL care le-ar ingrozi pe starurile din fotbal! Cate mii de kilometri trebuie sa faca fetele de la HCM Baia Mare in Liga:

HCM Baia Mare joaca meciul decisiv pentru calificarea in Final-Four-ul de Liga Campionilor tocmai la Volgograd.

Un drum extenuant pentru fetele de la HCM, cu mii de kilometri. Mai exact, urmeaza un parcurs pana la Viena, cu autocarul, apoi cu avionul pana la Moscova, apoi din nou cu avionul spre Volgograd. Un total de 3.600 de kilometri pentru meciul cu Dinamo.

Partida retur din sferturile de finala intre HCM si Dinamo Volgograd are loc sambata, de la ora 14.00. In tur, echipa din Romania a batut cu 25-23.

Practic, un traseu de 7.200 de kilometri, in total, pentru ca HCM sa se califice in Final-Four-ul Ligii Campionilor, un drum pe care nicio echipa de fotbal din lume, spre exemplu, nu ar fi in stare sa-l parcurga si nu ar vrea sa-l faca pentru o deplasare.

Si au mai fost ocazii:

- in grupa principala, HCM a facut o deplasare in Suedia, pentru meciul cu Savehof, pe traseul Bucuresti - Munchen - Goteborg, un total de aproape 5.500 de kilometri

- apoi in Danermarca, in al doilea meci, cel cu Viborg: Budapesta-Frankfurt-Aarhus-Viborg si retur a fost itinerariul, adica alti 5.100 de kilometri

- si cu Gyor a fost vorba de 576 de kilometri cu autocarul, apoi inca 576 la intoarcere.

Daca ajunge in finala, HCM Baia Mare bifeaza peste 19.000 de kilometri in Liga Campionilor 2015. Semifinalele si finalele Ligii Campionilor vor avea loc la Budapesta, la doar 460 de kilometri pe sosea, anunta Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies