Handbal

DEMISIE socanta in sportul romanesc! Tadici a plecat de la nationala de handbal feminin: "Ne-a surprins pe toti!" Motivele:

Gheorghe Tadici nu mai este antrenorul nationalei feminine de handbal a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 18:44
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 18:47

Presedintele FR Handbal, Alexandru Dedu a vorbit despre demisia lui Tadici:

"Domnul Tadici s-a retras din functia de antrenor al nationalei feminine. A facut o prezentare dupa Campionatul European, astazi, la sedinta Consiliului de Administratie, dupa care ne-a surprins cu anuntul sau. Sigur ca urmeaza cautari pentru un nou antrenor, iar eu sunt dator ca in fata Consiliului de Administratie, la urmatoarea sedinta, care va fi curand, sa vin cu propuneri.

Nu doresc sa fac alte comentarii, pot sa spun doar ca pe lista poate fi si un antrenor strain", a declarat Alexandru Dedu pentru Mediafax.

Antrenorul Gheorghe Tadici a condus echipa nationala la Campionatul European din luna decembrie, din Ungaria si Croaţia, competitie la care nationala Romaniei s-a clasat pe locul 9.

Echipa Romaniei cu Gheorghe Tadici pe banca tehnica s-a mai clasat pe locul 10 la CE din 2012 si la CM din 2014. De asemenea, ultima medalie mondiala a tricolorelor a fost cucerita tot cu Gheorghe Tadici antrenor, la editia din 2005.

Gheorghe Tadici s-a aflat la al treilea mandat pe banca tehnica a nationalei feminine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!