Cristina Neagu, golgeterul Europeanului de Handbal, propusa pentru ALL STAR TEAM! Ajut-o aici cu un vot sa intre in echipa de vis

Cristina Neagu, golgeterul Europeanului de Handbal, propusa pentru ALL STAR TEAM! Ajut-o aici cu un vot sa intre in echipa de vis

Cristina Neagu, golgeterul Campionatului European de Handbal, cu 49 de goluri, a fost nominalizata pentru All Star Team la Euro.

Cristina Neagu este nominalizata la sectiunea "cel mai bun inter stanga", iar fanii romani o pot ajuta sa intre in echipa prin vot. Votul dureaza pana sambata, iar duminica vor fi anuntate All Star Team si MVP-ul Europeanului.

CLICK AICI SI VOTEAZ-O PE CRISTINA NEAGU IN ALL STAR TEAM LA EURO

Forul european de handbal a luat decizia pentru prima data sa permita fanilor sa se implice in stabilirea All Star Team, voturile acestora urmand sa conteze in proportie de 40 la suta, alaturi de cele ale specialistilor (60 la suta).

EHF a anuntat cele 40 de jucatoare nominalizate pentru cele sapte posturi din All Star Team, plus pentru cea mai buna aparatoare, pentru care pot vota si fanii, urmand ca titlul de MVP al Campionatului European sa fie decis de specialisti.

Nationala de handbal a Romaniei a castigat meciul de miercuri cu Polonia de la Euro, cu 24-19 - DETALII AICI.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum procedezi dacă vrei să nu iți scadă veniturile la pensie. Sfaturi pentru a economisi inteligent
BRAT
Modifică setările cookies