Cea de-a VI-a editie a turneului de handbal amator mixt "FAIR PLAY" sustine 3 cauze sociale

Cea de-a VI-a editie a turneului de handbal amator mixt "FAIR PLAY" sustine 3 cauze sociale

In weekend-ul 12-13 decembrie va avea loc turneul caritabil de handbal mixt amator „FAIR PLAY, editia a VI-a”, care va reuni la linia de start 12 echipe din Bucuresti si alte orase din tara. Pe langa pasiunea comuna pentru sport, jucatorii echipelor participante lupta pentru trei cauze sociale sustinute de Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti. 

Pentru iubitorii de handbal, luna decembrie este una plina. Pe langa Campionatul Mondial feminin, in Bucuresti va avea loc turneul anual de handbal amator mixt, dedicat celor care au pus demult adidasii in cui, dar si celor care pur si simplu sunt suporteri ai acestui sport atat de frumos si au dorit sa coboare din tribuna, in teren.
Echipele participante au in componenta atat fete, cat si baieti, mai mult sau mai putin amatori in handbal, dar profesionisti in alte domenii, de la vanzari, la medicina, IT sau antreprenori.

Turneul are ca scop, pe langa dorinta de miscare, strangerea de fonduri pentru Centrul de Plasament "Crinul Alb", Spitalul Municipal Fetesti si Casa de copii "Sf. Iosif", cauze sustinute de Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti (A.S.C:B.), co-organizatori ai acestui turneu caritabil.

Centrul de Plasament "Crinul Alb" are in ingrijire copii cu varste cuprinse intre 10-19 ani, cu dizabilitati neuro-psiho-motorii. Acestia nu pot vorbi, nu se pot hrani si trebuiesc supravegheati non-stop.

Spitalul Municipal Fetesti doreste amenajarea unei camere de jucat pentru copiii internati si au nevoie produse menajere, medicale si de ingrijire pentru a sustine eforturile personalului redus, care lucreaza din greu pentru ca lucrurile sa ramana pe linia de plutire.

Casa de copii "Sf. Iosif" este un centru de plasament unde se afla sub ingrijire 35 de copii cu varste cuprinse intre 0 si 20 de ani. Acestia au neaparata nevoie de electrocasnice, fructe si cozonaci pentru a le oferi copiilor o masa de Craciun decenta.

Doritorii vor putea face donatii in oricare dintre salile in care vor avea loc meciuri tot weekend-ul, dar si direct in contul A.S.C:B., care se va ocupa direct de cumpararea tuturor celor necesare.

Cont donatii: RO26RNCB0073090784990001

Urne donatii: Sala de sport a Universitatii Tehnice de Constructii, scoala 88 si Centrul Sportiv Apollo (duminica)

Pentru cei care nu reusesc sa se mobilizeze in timp util pentru a dona cu ocazia turneului, o vor putea face si la Serata de Craciun, organizata de A.S.C.B in data de 15 decembrie.
Detalii prin mail la ionut.tudorache@ascb.ro sau telefonic la 0747363416, Vicepresedinte A.S.C.B.

Fenomenul de handbal mixt amator a luat nastere in urma cu 7 ani la Cluj si, in prezent, se desfasoara in mai multe orase din tara, printre care Cluj, Brasov, Rm. Valcea, Buzau sau Bucuresti, dar si in editie de vara, pe plaja. in toata tara s-au infiintat pana acum in jur de 30 de echipe si se doreste afilierea la FRH pentru o organizare mai buna si reducerea costurilor. Momentan, toate costurile (sali, arbitrii, diplome, trofee etc.) sunt suportate integral de echipele participante.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies