"Am trecut prin iad! Daca ne spunea cineva ca o sa castigam Liga Campionilor il injuram si ii ziceam sa plece acasa" Reactia senzationala a Cristinei Varzaru

"Am trecut prin iad! Daca ne spunea cineva ca o sa castigam Liga Campionilor il injuram si ii ziceam sa plece acasa" Reactia senzationala a Cristinei Varzaru

CSM BUCURESTI ESTE CAMPIOANA EUROPEI! Fetele de la CSM au reusit o performanta senzationala duminica seara, dupa ce au trecut in finala de Gyor, la aruncarile de departajare, chiar in Ungaria.

Intr-un interviu pentru Sport ProTV, Cristina Varzaru a vorbit despre momentele incredibile pe care le traieste in acest moment la CSM Bucuresti. Pentru ea, aceasta a fost al patrulea trofeu al Ligii.

"Nici noi nu cred ca ne-am dat sanse, dar iata ca suntem aici dupa un meci dramatic, dupa o adevarata finala, nu stiu cand s-a mai disputat o finala asa cum s-a disputat anul asta"

"Suntem fericite, ma bucur enorm pentru colegele mele, pentru mine, este incununarea unui an in care am trecut prin toate, am trecut de la agonie la extaz de un milion de ori. A fost un an foarte greu si asta e motivul pentru care fericirea pe care o simtim acum e foarte mare"

"Am trecut prin multe, am trecut prin iad si am ajuns sa traim raiul. Nu ne vine sa credem ca-l traim. Nu ne ramane decat sa ne bucuram de momentele astea"

"La inceputul sezonului ne asteptam la o asemenea performanta, dar la mijlocul sezonului... chiar vorbeam pe podium, daca ne spunea cineva ca o sa castigam Liga Campionilor il injuram si ii ziceam sa plece acasa. Asa s-a intamplat, asa a vrut Dumnezeu"

"Am 27 de ani de handbal, am mai trait meciuri dramatice, dar sunt in prezent, traiesc in prezent, nu am trait in trecut.", a spus Cristina Varzaru.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies