Handbal

Cristina Neagu a castigat Liga Campionilor si a iesit golgheterul competitiei! Vezi toate fazele din Buducnost 26-22 Larvik

Cristina Neagu a castigat prima Liga a Campionilor din cariera, iar Buducnost a castigat al doilea astfel de trofeu din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015, 19:43
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 19:43

FINAL Buducnost 26-22 Larvik. Cristina Neagu a iesit golgheterul competitiei cu 102 goluri, la egalitate cu Andrea Penezic de la Vardar.

Min 58: Gol inscris de Buducnost, se termina finala in acest moment.

Min 55: Cate un gol pentru fiecare echipa, 23-19 pentru Buducnost.

Min 52: Norvegiencele reusesc sa vina la 4 goluri de Buducnost insa pareca e greu sa intoarca scorul. 5 goluri recuperate de Larvik.

Min 45: TIme out cerut de Buducnost. Muntenegrencele sunt la 8 goluri in fata si nu mai pot scapa victoria. 21-13.

Min 40: Meciul s-a inchis iar, 20-11 pentru Buducnost care nu mai pare ca poate scapa victoria in aceasta finala.

Min 33: Inceput tare de repriza pentru ambele echipe, s-au marcat 5 goluri in primele 2 minute, dupa ce in primele 10 minute din prima repriza s-au dat doar 7 goluri.

A inceput a doua repriza

 

PAUZA Larvik 8-14 Buducnost - Prima repriza echilibrata in prima parte insa Buducnost a reusit sa se desprinda pe final. Cristina Neagu a facut o prima repriza buna dupa ce a stat accidentat primele 10 secunde.

Min 27: S-au suparat fetele de la Buducnost :) 3 goluri la rand in 2 minute!

Min 24: Norvegiencele reduc din diferenta dupa ce au fost ajutate de portarita lor, cu 5 parade in aceasta repriza. 9-7 pentru Buducnost.

Min 19: Faza meciului facuta de Neagu! Romanca bate 7 metri, mingea se duce in bara si revine tot la ea, care trimite o minge cu efect ce se duce din bara in bara si e prinsa de portar. Cristina Neagu a lovit de 3 ori bara in 2 secunde.

Min 17: Cristina Neagu inscrie dupa o patrundere pe centru. Al doilea gol al romancei. 9-5 pentru Buducnost.

 

Min 12: GOL inscris de Cristina Neagu din 7 metri, este 6-3 pentru Buducnost. Jucatoarea noastra a dat golul 100 in Liga Campionilor in cariera.

 

Min 10: Cristina Neagu reintra pe teren si rateaza dintr-o pozitie buna, pe semicerc. Larvik inscrie iar pe partea dreapta, este 3-4.

Min 5: Buducnost reuseste sa inscrie inca un gol, este 4-0 dupa primele 5 minute pentru echipa Cristinei Neagu.

Min 1: Incredibil, Cristina Neagu si-a luxat glezna dreapta in secunda 50, fara sa fie atinsa de vreo adversara :( a fost schimbata, sa speram ca isi revine.

A INCEPUT MECIUL


Jucatoarea romana Cristina Neagu va juca finala Ligii Campionilor la handbal feminin cu formaţia muntenegreana Buducnost Podgorica, dupa victoria cu 27-17 (14-9) in faţa formaţiei macedonene WHC Vardar SCBT Skopje, sambata, la Budapesta, in a doua semifinala a turneului Final Four al competiţiei.

Neagu a fost una dintre cele mai bune jucatoare ale invingatoarelor, cu 7 goluri. Pentru Buducnost au mai marcat: Radmila Petrovic - 7 goluri, Milena Knezevic - 4, Dragana Cvijic - 3, Majda Mehmedovic - 3, Katarina Bulatovic - 1, Kinga Byzdra - 1, Jelena Despotovic - 1.

Pentru Vardar au inscris Andrea Lekic - 4 goluri, Andrea Penezic - 4, Maja Sokac - 3, Alena Ihneva - 2, Jovanka Radicevic - 2, Siraba Dembele - 1, Barbara Lazovic-Varlec - 1.

In finala, Buducnost o va infrunta, duminica, de la ora 18,00 (ora Romaniei), pe Larvik, dupa ce formaţia norvegiana a dispus de Dinamo-Sinara Volgograd cu scorul de 31-22. Finala mica, Vardar - Dinamo-Sinara, va avea loc de la 15,30.

Modifică setările cookies