VIDEO Moment emotionant cu Campioanele Europei, Cristina Varzaru si Bella Gullden! Ce reactie au avut la momentul magic de la Romanii au Talent

Proaspat incoronate "regine" ale Europei, dupa turneul fantastic de la Budapesta, Cristina Varzaru si suedeza Isabelle Gullden vorbesc la Ora Exacta in Sport despre performata reusita alaturi de celelalte fete de la CSM Bucuresti.

Cristina Varzaru: "M-am bucurat la fel de tare pentru fiecare trofeu castigat. Am vazut si materialul din autocar, sunt foarte dragute. Eu nu prea ma uit acasa la ele, mi se pare ciudat, dar acum, ca le vad, mi se par foarte dragute", a spus Cristina Varzaru.

"Viata mea, de la revenirea in Romania, s-a schimbat la 180 de grade. Cand eram in Danemarca, la Viborg, pur si simplu nu aveam ce face. Aveam atat de mult timp liber si nu stiam ce sa fac, citeam si ma uitam la filme. In Viborg nu prea aveai ce sa faci. 

De cand am venit in Romania, lucrurile s-au schimbat. Ma trezesc la 7 si nu stiu cand ma mai intorc acasa, pentru ca am si facultate si alte chestii", a mai spus Cristina.

Isabelle Gullden: "Suntem destul de obosite dupa acest turneu, dar mai avem cateva meciuri si trebuie sa castigam. Avem de castigat si Cupa Romaniei.

A fost incredibil, imi aduc aminte ca plangeam toate si eram foarte fericite. 

Apoi am vorbit cu media peste tot si am mers cu autocarul. A fost un sentiment minunat cand am ramas doar noi si am cantat.

Nu trebuie sa stii toate cantecele, dar sa prinzi ritmul. Ne-am distrat foarte tare.

Champions League este cel mai mare trofeu pe care il poti castiga la nivel de club, este ceva extraordinar pentru mine.

Nu jucasem niciodata un astfel de meci si emotia aruncarilor de la 7 metri. A fost o experienta incredibila, iar la final ne gandeam oare cine o sa bata. Cristina trebuia sa-l bata pe ultimul, pentru ca era cea mai experimentata.

Nu eram foarte emotionate, insa radeam, gandindu-ne cine va fi desemnata sa arunce de la 7 metri.

Pe parcursul meciului nu am avut mari emotii, dar la 7 metri am fost foarte, foarte emotionata", a spus Isabelle Gullden.

"Cea mai mare diferenta dintre handbalul nordic si cel romanesc este planificarea. Eu trebuie as stiu intotdeauna dinainte ce se va intampla, inclusiv cum trebuie sa ne imbracam, iar uneori e mai greu sa primesc raspunsuri. Dar la nivel sportiv nu este diferenta.

Imi place foarte mult Bucurestiul, pentru ca este plin de viata. Aici, traficul este groaznic. In Viborg, de exemplu, nu ai nicio problema cu traficul", a mai spus Bella Gullden.

"M-am apucat la 7 ani de handbal. In Savehof, de unde sunt eu, copiii fac fotbal, fac sport. Totusi, cand m-am apucat eu, nu faceau foarte multi handbal. 

Am incercat si tenis, dar eram doar 3 copii care faceau asta, asa ca m-am tinut mai mult de handbal.

Inca de la inceput am vrut sa devin handbalista. La 8 ani, cand am completat in oracolul unei colege, am scris ca vreau sa devin handbalista", a mai spus suedeza CSM-ului.

"Am semnat cu pe un an plus inca un an cu CSM, asa ca voi continua aici. Avem un grup foarte puternic" - Isabelle Gullden.


La 36 de ani, Cristina Varzaru a cucerit cea de-a patra Liga a Campionilor din cariera. Dupa 3 trofee cucerite alaturi de Viborg, formatie la care a jucat si Bella Gullden, Varzaru si-a trecut cea de-a patra Liga in palmares alaturi de CSM Bucuresti.

De cealalta parte, Bella Gullden a reusit aceasta performanta pentru prima data, la prima sa aventura in afara Scandinaviei. Aceasta a mai jucat la Savehof, in Suedia natala, dar si la Viborg.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies